Ny mobiltelefon med eller uden abonnement?

Er du på jagt efter en ny lækker smartphone? De mange mobilselskaber i Danmark har løbende nogle gode tilbud på nye smartphones, hvis du tegner et mobilabonnement hos selskabet. Men er det bedre at købe mobilen med eller uden abonnement? Det kan du blive klogere på her i artiklen.

Er det bedst at købe med eller uden abonnement?

Vi går direkte til sagen. Når du ønsker at købe en ny mobiltelefon, skal du også gøre op med dig selv, om du gerne vil købe din nye telefon med eller uden abonnement. Ved at købe med abonnement, skal du være forberedt på, at du binder dig hos et mobilselskab. Er du i forvejen tilfreds med dit nuværende selskab, bør du nok købe din nye telefon uden abonnement. Et andet ikke uvæsentligt forhold du skal overveje er, hvad prisen på abonnementet er. Det kan være fint at opnå en besparelse på telefonen, men hvis det månedlige mobilabonnement indeholder alt for meget data i forhold til dine behov, og prisen derfor er højere, giver det nok ikke mening. Når du skal finde ud af, om du vil købe mobilen med eller uden abonnement, så skal du altså tage stilling til følgende ting:

  • Hvad mobilen pris med abonnement kontra uden?
  • Passer det promoverede abonnement til dine behov?
  • Ønsker du at binde dig til et abonnement?

Gode råd inden køb af ny mobiltelefon

Inden du beslutter, om din nye mobiltelefon skal være med eller uden et mobilabonnement, skal du også være opmærksom, hvilken telefon du ønsker. Mange er faldet over en ny flot mobiltelefon i en reklame, mens andre har fået anbefalet en. Tendens er, at når man først har låst sig fast på en mobiltelefon, så er det svært at ændre mening.

Inden du går ud og investerer i en ny telefon, så anbefaler vi dog altid, at du tester den givende telefon. Det kan enten være ude i forretningerne, eller det kan være hos en bekendt med samme telefon. Det at få telefonen i hånden, giver bare noget helt andet, og man får testet de forskellige ting. Det kan være skærmen, kameraet og hurtigheden.

Inden du beslutter dig for din telefon, skal du også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad du bruger din mobiltelefon til. Tager du mange billeder med den? Så skal du kigge efter en telefon med et godt kamera. Har du en Macbook og ønsker at synkronisere dine filer fra din telefon, skal du have fingrende i en iPhone. Skriv dine behov ned, så vil din vej til din nye telefon blive væsentligt nemmere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.