Med en oplevelse bliver du klogere på chokolade

Går du rundt og leder efter en oplevelsesgave til din ven eller veninde eller familiemedlem, så er det ikke nødvendigvis i supermarkedets udvalg af oplevelsesgaver, at du finder gaven. For det kan være, at du skal et andet og mere specifik sted hen. Det er blevet så meget på mode at give gavekort til oplevelser nu til dags, at der er mange, som rent faktisk tror, at man kun kan give sådanne oplevelser hvis man køber dem i en boks i en eller anden butik, som fører mange forskellige slags varer. Men man kan også tage mere specifikke steder hen og spørge om de har oplevelsesgaver. Af og til vil de sige, at det ikke er noget, som de som udgangspunkt har, men som de kan give til dig.

Få nogen til at lave oplevelsesgaver

Måske går du hver eneste dag forbi en fabrik, som laver forskellige søde sager. Det er klart, at det er fuldstændig umuligt at nyde duften af disse søde sager, og det er noget, som du mange gange har snakket med en af dine kollegaer om. I går altid derhen hvis I er på kur og har lyst til noget sødt. For duften er trods alt det bedste alternativ til smagen. Nu er det så blevet pågældende kollegas fødselsdag og det kan du meget vel fejre ved at gå ind til denne fabrik for at høre om ikke de kan lave et oplevelsesgavekort til dig. Umiddelbart siger de til dig, at det er en forespørgsel, som de aldrig har fået før og derfor ikke lige ved hvad de skal svare til. De vil dog undersøge om det er muligt og vende tilbage til dig.

Blot en dag senere ringer de herfra og siger, at de nu har tilføjet oplevelsesgaver til deres salgsstrategi, hvilket de udelukkende har gjort fordi, at du gik ind til dem og gav udtryk for, at der var et udtryk for, at der var et ønske om denne form for gave. Derfor vil de med glæde sælge dig den førsteoplevelsesgave, da du bør være den, som får det først. Det gør du naturligvis med glæde og lige når du får fri samme dag går du lige forbi og køber det.

At give oplevelsesgaver er det bedste

Om natten kan du måske næsten ikke sove grundet den store spænding som du føler fordi, at du skal til at give dette gavekort til den oplevelse, som du er helt overbevist om, at din kollega vil sætte pris på. Når du ser hende først så lader du som om, at du har glemt, at hun har fødselsdag og du siger intet. Hun ser lidt skuffet ud, men det går dog væk til frokosten hvor du har tænkt dig at overrække dette oplevelsesgavekort, eller det går du i hvert fald ud fra. Det viser sig også, at hun bliver meget glad, men hun bliver dog også en smule overrasket og hun nævner, at I jo egentlig er på kur.

Du siger til hende, at du giver denne oplevelsesgave for at vise for hende, at det med at gå på slankekur faktisk ikke er så vigtigt for dig. Du håber også at hun vil stoppe med at spise slankemad så I kan tage derhen sammen. Hun siger, at hun vil tænke over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.