Forskellen mellem et sikret og et usikret lån

Forskellen mellem et sikret og et usikret lån er meget lig forskellen mellem at eje dit hjem eller en lejet lejlighed. Værdien af dit hjem er, hvad du står til at miste, hvis du misligholder lånet, men tusindvis af dollars i værdi, og kvaliteten af din ejendom, er generelt de første immaterielle omkostninger ved at eje dit hjem. At eje dit hjem eliminerer ikke helt risikoen for misligholdelse. Som sikkerhed, giver hjemmet de nødvendige midler til at dække din usikrede lån, hvis du en eller anden grund ikke kan tilbagebetale det som lovet.

Hvis der dit hjem bruges som sikkerhed ikke appellerer til dig, det usikrede lån klart er den bedste på tilbud, da det ikke indebærer nogen risiko for dit hjem. Faktisk bærer den usikrede version af boliglån næsten ingen egenkapital.

Selv om et lån er usikret, kan det stadig bære en boligejer gældsforpligtelser, hvis de ikke er betalt. Ligesom et hjem kan bortauktioneres af långiver, hvis der ikke er nok til at dække forpligtelser, indrammet eller overlappende loanOPDS (ations) kan betyde et andet realkreditlån, eller hjem egenkapital kreditlinjer, eller endda en egenkapital kreditlinje. Yderligere tab mod hjemmet kan også skyldes manglende betaling. Disse er ikke til gavn for låntageren. Hvis långiver beslutter at afskærme for manglende betaling, kan de tage hjem. Hvis mod betaling af pant du beslutter dig for at sælge eller refinansiere dit hjem, er der en kapitalvindingsskat fordel, som ikke gælder med kommercielle lån.

Måske mindre attraktive ejendom, der tilbydes som sikkerhed i et sikret rentefrit lån er ikke tilbyder næsten lige så meget værdi, som det ville i en diskonteret sats realkreditlån. Bestemt renten på sikrede lån er normalt højere. Du skal også betale et lagergebyr eller et titelsøgegebyr, når du tager ud af dit hjem i bytte for det sikrede lån.

Der er endnu en ulempe, der synes ikke at være offentligt synlige med brug af et hjem som sikkerhed: du vil blive genstand for, hvad der kaldes en långiver notat. Långivere er tilladt at tilføje deres egne omkostninger til lånet, og kan bruge den købte hjem som sikkerhed for disse gebyrer. Det er at forstå, at selv om hjemmet var forsikring garanteret, en långiver kan ikke uden dit skriftlige samtykke trække nogen midler fra hjemmet som fremtidig sikkerhed eller betaling af eventuelle omkostninger, at långiver placerer på lånet. Så det er vigtigt at forstå, at til gengæld for lånebeskyttelse skal du være i stand til at opfylde nye forpligtelser ud over de månedlige betalinger. Hvis du undlader at gøre det, kan långiver beslutte at afskærme på dit hjem.

Sikrede lån kan også give hjem forbedringer eller andre ikke-væsentlige udgifter, der kan være dyrt, men er nødvendige. Omkostningerne, men ikke nødvendigvis dyrt, kan variere fra långiver til långiver, og det er værd at shoppe rundt for at få så gunstig en sats, som du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.